Medlemskaber

Du kan melde dig ind i Sport og Fitness Vinderup alle hverdage i de bemandede åbningstider. Du kan vælge mellem flere medlemskaber hos os, med adgang til ubegrænset træning og alt inkluderet i prisen. Du kan også købe et medlemskab til Sport og Fitness Vinderup online ved, at vælge “Medlemskab” i menuen eller på den grønne knap længe til højre på siden.

Priser pr. 1-1-2023

Medlemskab – DIBS Pris pr. mdr.
Kids (under 14 år) kr. 109,-
Kids inkl. svømmehal (under 14 år) kr. 209,-
Studerende kr. 179,-
Studerende inkl. svømmehal kr. 279,-
Pensionister    kr. 179,-
Pensionister inkl. svømning  kr. 279,-
Basis kr. 209,-
Basis inkl. svømning kr. 309,-
Danmarkskort (adgang til alle Sport og Fitness) kr. 299,-
 Familie Fitness  kr. 499,-

Øvrige priser
Træning pr. gang, kr. 50,- (betaling via MobilePay)

Familie fitness

Køb et familie medlemskab, så hele familien kan være aktive sammen. Medlemskabet giver adgang til fri træning, fri holdtræning, gratis programlægning og opfølgning. Gælder for alle familiemedlemmer på samme bopæls adresse.

Medlemskabet koster 499 kr. pr. mdr.

* Oprettelsesgebyr på 99 kr.
* Pauses medlemskabet gælder det for alle i husstanden
* Opsiges medlemskabet gælder det for alle i husstanden.

 

Unge/børn under 14 år?

Såfremt du er under 14 år, skal du træne i følge af en voksen, af sikkerhedsmæssige årsager. Er du 14 eller derover år vurderer vi at du kan træne på egen hånd – dog kræver vi en underskrift fra dine forældre, som accept af, at du tegner et medlemskab hos os.

Berosættelse

Berostilling kan kun ske såfremt du har et PBS eller DIBS-medlemskab. Berostilling kan kun ske fremadrettet og virker ikke med tilbagevirkende kraft. Du kan ikke berosætte dit medlemskab i bindingsperioden – dvs. mens du venter på at dit medlemskab afsluttes. Modregningen i dit medlemskab grundet berosætning sker med en forsinkelse på op til indeværende måned plus én måned. Berostilling kan ikke aftales mundtligt, men foretages på et af følgende tre måder:

1. Berosætning kan ske online via www.vinderup.sportogfitness.dk. Vælg “Medlemskab” i menulinjen og vælg derefter “Pause medlemskab”. Login for at pause dit medlemskab. Du kan berosætte dig i minimum 14 dage og op til 3 mdr. af gangen online. Ønsker du, at berosætte dig yderligere, henviser vi til punkt 2 og punkt 3.

2. Berosætning skal ske via e-mail til vinderup@sportogfitness.dk. Husk, at skriv dit navn og medlemsnummer, samt en opstarts dato og slutdato for ferieperioden. Vi bekræfter din berosætning med en retur-mail – den skal du gemme, såfremt der er sket en misforståelse. Modtager du ikke en bekræftelse, så har vi ikke modtaget din mail. Autosvar er ikke en bekræftelse. 

Opsigelse

Kontante medlemskaber kan ikke afbrydes i den aftalte periode. Bindingsperioden for et PBS eller DIBS-medlemskab ved udmeldelse er altid indeværende måned plus én måned. Udmeldelse mht. et PBS eller DIBS-medlemskab kan IKKE ske mundtligt, men foretages på et af følgende tre måder:

1. Udmeldelse online via www.sportogfitness.dk. Vælg “Medlemskab” i menulinjen og vælg derefter “Opsig medlemskab”. Login med dine medlems oplysninger, for at opsige dit medlemskab – se §1b under “medlemsvilkår” i menuen. 

2. Udmeldelse via mail til vinderup@sportogfitness.dk. Husk, at skriv dit navn og medlemsnummer. Vi bekræfter din udmeldelse med en returmail – den skal du gemme, såfremt der er sket en misforståelse. Modtager du ikke en bekræftelse mht. din mail – så har vi ikke modtaget din mail. Autosvar er ikke en bekræftelse.

Køb dit medlemskab online her

Vi tilbyder

  • GRATIS programlægning inkluderet
  • GRATIS program opfølgning inkluderet
  • GRATIS måling af fedtprocent, m.m. inkluderet
  • GRATIS berosættelse 
  • GRATIS udmeldelse
  • GRATIS parkering
 

Betaling via MobilePay

I Sport og Fitness Vinderup modtager vi IKKE kontanter i centeret – dog tilbyder vi betaling med MobilePay til nummer 25960.

MobilePay_Logo_Sort-300x197

Firma- og foreningspriser

Hos Sport og Fitness Vinderup har vi også firma- og foreningsmedlemskaber. Se vores samarbejdspartnere andet steds på siden. Kig ind til os eller skriv til os for priser på vinderup@sportogfitness.dk.

DIBS gebyr

Der er pålagt et DIBS gebyr på 4,86 kr. på alle medlemskaber i Sport og Fitness kæden.

Tag fitness med på ferien

Har du et PBS eller DIBS medlemskab i Sport og Fitness, så kan du tage dit fitnessmedlemskab med på ferie uden at det koster ekstra.  Ved at bestille et feriekort i din lokale Sport og Fitness afdeling, kan du gratis tage dit medlemskab med og benytte det i et af kædens 40 centre i Danmark. Du skal blot henvende dig til personalet i de bemandede åbningstider. Feriekortet gælder såfremt, at du undlader at berosætte/pause dit medlemskab i den periode du ønsker at benytte feriekortet. Se alle vores afdelinger på www.sportogfitness.dk/centre/