Mentor i mad og psyke med speciale i Sense, og sensevejleder.

Har du problemer med overvægt, eller dit generelle forhold til mad?  Har du været på mange kure for, derefter at tage der hele på igen?  Tænker du ofte på, at du ikke må spise bestemt mad. Tænker du, at du ikke er go nok, når du spiser mad du ikke mener er sundt?  Spiser du  i smug, og bagefter føler dig forkert?

Kan du svare JA til nogle af disse spørgsmål, og vil du gerne forandre det? Så tilbyder jeg  Sense hold/ individueller forløb i Sport og Fitness Vinderup/Struer. Vi vil sammen ligge ruten for din rejse, med forskellige værktøjer. Der ændre dit  forhold til mad og psyke.

Sense er et af værktøjerne. Det er  ikke en KUR, med forbud og restriktioner. Du skal ikke tælle kalorier, eller veje din mad. Sense er enkelte og overskuelige principper, hvor alt mad kan indgå. Det er en livsstil ,hvor der er plads til fredagsslik,  god mad og fester. Du vil ved mig lære at få et naturligt forhold til mad. 

Har du lyst til at høre mere, om de forskellige muligheder for et forløb. Kan du kontakte mig, og få inspiration og motivation til at opnå et varigt vægttab. Der er mulighed for at starte løbende.

Book en GRATIS afklaringssamtale om et personligt vægttabsforløb ved at sende en mail. 
E-mail: vinderup@sportogfitness.dk
Facebook og Instagram: Slank med hjertet

Om mig…

Jeg hedder Dorthe Pallisgaard Stobberup , og jeg er Sense-vejleder i Sport og fitness. Jeg er uddannet pædagog, Certificeret mentor i mad og psyke med speciale i Sense, samt fitnessinstruktør.

Jeg er selv i gang med mit vægttab, så jeg kender den rejse du skal på. Jeg har været på rigtig mange kure, der har indeholdt forbud og mange regler. Men det der altid fulgte med var skyld og skam, når jeg ikke lykkes med det. Jeg har spist meget på mine følelser, og har spist i smug. Men ved at spise efter Sense, og være nysgerrig på – hvornår jeg spise, har jeg fået et naturligt forhold til mad.

Jeg tilbyder vægttabshold, hvor jeg bruger Sense principperne. Samt arbejder med forholdet mellem mad og psyke. Jeg vil hjælpe dig på vejen til en sundere livsstil, gennem inspiration og motivation.

Sense vejleder

Dorthe Pallisgaard Stobberup

Jeg tager nye kursister ind;

Kontakt mig endelig, hvis du er interesseret i, at komme med. 

Du er altid velkommen til, at sende mig en sms på 40850440
eller på mail vinderup@sportogfitness.dk