Sport og Fitness Vinderup ønsker, at være forankret i lokalsamfundet, med fokus på faglighed og sundhed. Vores placering i Vinderup hallen skaber muligheden for synergi og samarbejde med det lokale forenings- og erhvervsliv. Ønsker du en firma- eller foreningsaftale hos os, skal du/i være mere end velkomne til at kontakte os på telefon 40 85 04 40 eller mail vinderup@sportogfitness.dk

Foreningsaftaler

Vinderup Badminton og Volley Klub

Er du medlem hos Vinderup Badminton og Volley Klub, så kan du få en rabat medlemskab hos os. Læs mere om klubben her.

Vinderup Håndbold

Er du medlem hos Vinderup Håndbold, så kan du få en rabat medlemskab hos os. Læs mere om klubben her.

Vinderup Idrætsklub

Er du medlem hos Vinderup Idrætsklub, så kan du få en rabat medlemskab hos os. Læs mere om klubben her.

Vinderup Skytteforening

Er du medlem hos Vinderup Skytteforeningen, så kan du få en rabat medlemskab hos os. Læs mere om foreningen her.

Firmaaftaler

Gammel Vinderup Dagpleje

Er du ansat I Gammel Vinderup Dagpleje, så kan du få en rabat medlemskab hos os. Læs mere om Gammel Vinderup dagpleje her.

Vinderup Realskole

Er du elev eller ansat på Vinderup Realskole, så kan du få en rabat medlemskab hos os. På Vinderup Realskole giver de dig dét, du skal bruge for at komme videre på en ungdomsuddannelse, når din tid her hos os er slut. De har en høj faglighed, så du er sikker på at få lært det, du skal – og du får vejledning i, hvilken ungdomsuddannelse der passer til dig og dine fremtidsønsker. Hos dem får du en tryg og sjov hverdag – det bedste fundament til din vej videre i livet. Selvom de er en privatskole, er det gratis at være elev på skolen. Der er gode busforbindelser til skolen, og vi optager elever fra fx Vinderup, Holstebro, Struer og Skive. Læs mere om skolen her.